يه سوال داشتم و يه درخواست :
اول سوال : اگه جواب سوالو اضافه تر از اونيكه ميخواد بنويسيم نمره كم ميكنن ؟؟؟
حالا درخواست كه زيادم به تاپيك ربطي نداره : اگر كسي سوالات تشريحي مرحله دوم سال قبل (19) رو داره لطف كنه بذاره چون من نتونستم پيدا كنم
حالا درخواست كه زيادم به تاپيك ربطي نداره : اگر كسي سوالات تشريحي مرحله دوم سال قبل (19) رو داره لطف كنه بذاره چون من نتونستم پيدا كنم
نمی دونم چرا همیشه به آدم موج منفی می دید. این تنها نظر شخصی من نیست. فکر نمی کنم کار خوبی باشه وقتی آدم از چیزایی به این مهمی مطمئن نیست حرف بزنه. می دونم شما دوست دارید به ما کمک کنید اما این یکی دیگه خیلی موج منفی داد.
man kei moje manfi dadam,khob be farzam ke daneshjuha tashih konan,mage chi mishe? taze man goftam shayad
darmorede ba medad neveshatanam ma n chand ja shenidam ke bayad ba khodkar benevisim
hale adamo migiriaaaaa!
jenabe professer najafi
khob pas eterazo vase chi gozashtan?
2 sal pish az 4 nafari k raftan jahani 2 tashun marhale 2 ro ba eteraz ghabul shodan
kode Azmune azmayeshie shimi chande?
khob pas eterazo vase chi gozashtan?
2 sal pish az 4 nafari k raftan jahani 2 tashun marhale 2 ro ba eteraz ghabul shodan
kode Azmune azmayeshie shimi chande?
برای اینکه خیال خودمو دیگران رو راحت کنم بالاخره ته و توی مدادو در آوردم... (خبر موثق از یکی از اعضای کمیته شیمی)
دوستان به هیچ وجه با مداد نباید ننویسیم... باید با خودکار بنویسیم و اگه یه وقت خواستیم خط بزنیم و جا نشد، بیرون کادر هم شد مینویسیم و باید بگیم که چون جا نشد جواب سوال رو بیرون کادر (مثلا صفحه بعد) نوشتم و با خیال راحت مینویسیم...
واسه رسم ایزومر هم اصلا مهم نیست از مدل اسکلت کربنی استفاده کنیم یا مدل کتاب درسی یا مدل اسکلتی و خط پیوند ... مهم اینه که از یه روش استفاده کنیم و از همون روش تا آخر استفاده کنیم...
.....................................................................................................................................
ایشون در کل گفتن که اعضای کمیته به مسائل ریزه کاری و الکی خیلی گیر نمیدن و قصد اذیت کردن ما رو ندارن! پس با خیال راحت باید اون چیزی رو که فکر میکنیم درسته بنویسیم تا با خیال راحت از سر جلسه بیایم بیرون... انشالله
آقای توکلی می شه بپرسم این منبع موثق کیه ؟! یعنی چی که روز آخر همچین چیزی رو می گین ؟! اگه واقعا موثقه جرم که نیست لطفا اسمشون رو بگین که تا ما هم مطمئن شیم ! ( لطفا )
محمد این حرفو نزن... ببین حرفی که محمد 2009 زد تا حدی درسته.. چرا؟ چون اگه خدای نکرده (عمرا) کارمون به اعتراض بکشه اون وقت به ذهنشون نمیرسه که ممکنه یکی اومده باشه با پاک کن واست درست کرده باشه... قبول دارم خیلی قشنگ نیست ولی وقتی گفتن که با خودکار بنویسید و اگه مشکلی پیش اومد میتونید از جاهای دیگه هم استفاده کنید دیگه چرا ما خودمونو اذیت کنیم و کاری کنیم که ریسک داره(هر چند کم)!
arezu گفت
آقای توکلی می شه بپرسم این منبع موثق کیه ؟! یعنی چی که روز آخر همچین چیزی رو می گین ؟! اگه واقعا موثقه جرم که نیست لطفا اسمشون رو بگین که تا ما هم مطمئن شیم ! ( لطفا )
ببینید من اجازه ندارم اسم ایشون رو بگم... ولی گفتم که ایشون یکی از اعضای کمیته المپیاد شیمی هستن و حرفشون برای ما سنده... مطمئن باشید... من این گفتم که خیال شما رو هم راحت کنم... چون آخرش مشخص نشد که کدوم بهتره بالاخره؟ با خودکار یا مداد... امیدوارم که این چیزای کوچیک در نظرمون بزرگ نشه... چون همونطور که گفتم واقعا اونا قصد اذیت کردن ما رو ندارن...