1 میشه درسته؟
راه حل من:
با توجه به دنباله میتوان دید برای n هایی که به شکل 3t+1 هستند باقیمانده
بر 4 برابر 1 یا -1 است برای آنهایی که باقیمانده t بر 4 ،1یا2 است برابر 1 وبقیه برابر -1 است در این سوال t برابر 33 که باقیمانده اش بر 4 برابر 1 است پس باقیمانده برابر 1 است
1 میشه درسته؟
راه حل من:
با توجه به دنباله میتوان دید برای n هایی که به شکل 3t+1 هستند باقیمانده
بر 4 برابر 1 یا -1 است برای آنهایی که باقیمانده t بر 4 ،1یا2 است برابر 1 وبقیه برابر -1 است در این سوال t برابر 33 که باقیمانده اش بر 4 برابر 1 است پس باقیمانده برابر 1 است
مثل قبلی فکر کنم میشه با بسط جواب داد (ولی راه حل جالب تری باید داشته باشه نه؟)
الان دیگه حکم بدیهی
ولی اگه راه حل دیگه ایه نداشته باشه واقعا خر کاری میخواهد (با توجهبه اینکه یه نظمی هم تو عبارت داده شده هست )
[HR][/HR]بعدی:حلزونی مطابق شکل حرکت خود را در لحظه t=0 شروع کرده است،حلزون در لحظه t=n در کدام مختصات قرار دارد(به عنوان مثال در لحظه t=5 در نقطه(0,-1)قرار دارد)
(ببخشید شکل بد شده)
بعدی:حلزونی مطابق شکل حرکت خود را در لحظه t=0 شروع کرده است،حلزون در لحظه t=n در کدام مختصات قرار دارد(به عنوان مثال در لحظه t=5 در نقطه(0,-1)قرار دارد)
(ببخشید شکل بد شده)
قرار داره(اثباتشم با استقراست چیز راحتیه :4: )
حالا کوچکترین a رو پیدا میکنیم که
:
پس نقطه مورد نظر که حلزون در زمان ان بش میرسه در مسیره موجود از نقطه
تا نقطه
واقع شده
خب بقیش کاری نداره دیگه 3 تا پیچ سر مسیره که 4 حالت تولید میکنه که باید زماناشون بررسی شن و در نهایت n تو یکی از این بازه ها میفته و مختصات نقطشم چون حالتامون خطهای راستن یه جمع و کم کوچیک میخان.
قرار داره(اثباتشم با استقراست چیز راحتیه :4: )
حالا کوچکترین a (بزرگترین a رو پیدا میکنیم کوچکترینش که (a مثبت و 0 رو میگم )0 هست )رو پیدا میکنیم که
:
پس نقطه مورد نظر که حلزون در زمان ان بش میرسه در مسیره موجود از نقطه
تا نقطه
واقع شده
خب بقیش کاری نداره دیگه 3 تا پیچ سر مسیره که 4 حالت تولید میکنه که باید زماناشون بررسی شن و در نهایت n تو یکی از این بازه ها میفته و مختصات نقطشم چون حالتامون خطهای راستن یه جمع و کم کوچیک میخان.
خوب با جدول تعیین علامت حل میشه!!!:4:
تازه قبل ورود به دبیرستان برین تمام مرحله اولا رو از سال 78 تا پارسال رو حل کنید من این کارو کردم خیلی تاثیر داشت مرحله اول ریاضی رو هم 60 زدم گرچه خوب نیس!:4:
من جدول دوست ندارم
باید هردو مثبت یا هردو منفی باشن
هر دو منفی:نمیشه که دلتای بالایی منفی هست
هردو مثبت:بالایی همیشه مثبته
باید کاری کنیم پایینی هم همیشه مثبت باشه پس: