setareh-n

New Member
لایک ها
40
anishtain71 گفت
بچه ها به جواب این سوال فورا احتیاج دارم:
توی فیزیک در حرکت های دو بعدی میشه در مورد نوع حرکت (یعنی تندی و کندی حرکت)اظهار نظر کرد؟
لطفا منظورتون رو دقیقا مشخص کنین.... با داشتن چه اطلاعاتی بتونیم به جواب برسیم؟ مثلا اگه اندازه سرعت در هر لحظه رو داشته باشیم که تابلوئه می تونیم تعیین کنیم.

anishtain71

New Member
لایک ها
9
setareh-n گفت
anishtain71 گفت
بچه ها به جواب این سوال فورا احتیاج دارم:
توی فیزیک در حرکت های دو بعدی میشه در مورد نوع حرکت (یعنی تندی و کندی حرکت)اظهار نظر کرد؟
لطفا منظورتون رو دقیقا مشخص کنین.... با داشتن چه اطلاعاتی بتونیم به جواب برسیم؟ مثلا اگه اندازه سرعت در هر لحظه رو داشته باشیم که تابلوئه می تونیم تعیین کنیم.
توی سوال xوy رو بر حسب tداده بعد گفته میتونیم تندی یا کندی را مشخص کنیم یا نه.

setareh-n

New Member
لایک ها
40
مسیر حرکت رو بررسی می کنیم اگه دایره ای باشه که معلومه اندازه سرعت تغییر نمی کنه و اگه شکل دیگهای باشه باز باید بررسی کنیم. مثلا بیضی یکنواخت نمی تونه باشه.

pishi72

New Member
لایک ها
77
اطلاعات من درست نشده.مال همه ي بچه هاي مدرسمون درس شده ولي مال من همون غلطه مونده.

چيكار كنم؟ خداااااااااااا.

anishtain71

New Member
لایک ها
9
pishi72 گفت
اطلاعات من درست نشده.مال همه ي بچه هاي مدرسمون درس شده ولي مال من همون غلطه مونده.

از کجا می دونید که ماله شما غلط مونده؟

pishi72

New Member
لایک ها
77
anishtain71 گفت
pishi72 گفت

از کجا می دونید که ماله شما غلط مونده؟
رفتيم به سايت سامانه ساهت كه سنجش اطلاعاتو از اون ميگيره. تك تك بچه هايي كه اشتباه داشتن رو چك كرديم،همشون درس شده ولي مال من نه.

bihamta

New Member
لایک ها
345
واسه تهرانیا یه جاهایی گفته برنا!!!
واسه شما جایی رو نگفتن؟
چه سایتی رفتید؟

313110

New Member
لایک ها
32
کسی که کارت ملی نگرفته واسه شماره کارت ملی می تونه شماره شناسنامه بده من این کار کردم مشکلی پیش نیاد ؟!

anishtain71

New Member
لایک ها
9
313110 گفت
کسی که کارت ملی نگرفته واسه شماره کارت ملی می تونه شماره شناسنامه بده من این کار کردم مشکلی پیش نیاد ؟!
ما که کارت ملی گرفتیم شمارش با شماره شناسنامه یکی بود.فکر کنم ماله همه همین جوره.

pishi72

New Member
لایک ها
77
bihamta گفت
واسه تهرانیا یه جاهایی گفته برنا!!!
واسه شما جایی رو نگفتن؟
چه سایتی رفتید؟
نه هيچ جا نگفتن به ما.

نميدونم.رفتيم پايگاه. سامانه ساهت ميگفتن.آدرسشو نميدونم.

حالا من چه خاكي بريزم سرم؟

bihamta

New Member
لایک ها
345
والا اگه یه سایتی میگفتی میشد تحقیق کرد!
حالا توو تاریخ قبلی ثبت نام کردی؟
این سامانه رو حضوری رفتید؟

pishi72

New Member
لایک ها
77
bihamta گفت
والا اگه یه سایتی میگفتی میشد تحقیق کرد!
حالا توو تاریخ قبلی ثبت نام کردی؟
این سامانه رو حضوری رفتید؟
نه ثبت نام نكردم كه هنوز.

آره پايگاه همون مدرسمونه. رفتيم پيش مسئولش گفتيم ميخوايم ببينيم اطلاعاتمون درست شده يا نه؟! يه سايتي بود،اونجا كد دانش آموزيمونو وارد كرد،اطلاعاتمونو آورد، مال همه درست شده بود،مال من نه.

bihamta

New Member
لایک ها
345
بازم برو شناسنامه ات رو ببر!!!!!!!!
نا امید نشو
پیگیر باش درس میشه ایشالا!!!

golabi

New Member
لایک ها
1
ميله پلاستيكي با بار منفي را به آرامي به كلاهك الكتروسكوپ نزديك ميكنيم(برخورد نميكندئ).اگر انحراف تيغه ها ابتدا كم و سپس زياد شود نوع بار الكتروسكوپ را بياييد.

pishi72

New Member
لایک ها
77
خدا رو شكر مثل اينكه حل شد مشكلم.

من تو اين چند روز يه چيزي ياد گرفتم! اينكه مشكل خودت برا هيچكس و هيچ مسئولي مهم نيست و هيچ كاري نميكنن،اگه حضوري پاشي بري شايد يه تكوني به خودشون بدن اونم اگه...

golabi

New Member
لایک ها
1
ظرف استوانه اي شكل فلزي را روي كلاهك يك الكتروسكوپ بدون بار قرار داده و گلوله كوچك فلزي بارداري را كه از نخ ابريشمي آويزان است داخا ظرف كرده و آن را به نوسان در مياوريم.ورقه الكتروسكوپ:
1)اصلا باز نميشود
2)باز شده و به همين حال باقي ميماند
3)فقط يك بار باز شده و سپس بسته ميشود
4)مرتب باز و بسته ميشود

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
golabi گفت
ظرف استوانه اي شكل فلزي را روي كلاهك يك الكتروسكوپ بدون بار قرار داده و گلوله كوچك فلزي بارداري را كه از نخ ابريشمي آويزان است داخا ظرف كرده و آن را به نوسان در مياوريم.ورقه الكتروسكوپ:
1)اصلا باز نميشود
2)باز شده و به همين حال باقي ميماند
3)فقط يك بار باز شده و سپس بسته ميشود

4)مرتب باز و بسته ميشود
نمی دونم . اصلا نمی دونم . هیچی نمیدونم . الان زنگ زدم از یکی از دانش آموزای قوی مدرسمون پرسیدم اونم نمی دونست . وقتی گلوله نوسان می کنه ، فاصله ش از جاهای مختلف سطح استوانه هی کم و زیاد می شه ، حالا چیزی که من نمی دونم اینه که با دور و نزدیک شدن گلوله ، مقدار بار القایی در جاهای مختلف سطح تغییر می کنه یا نه ؟
لطفا یکی که بلده جوابو بنویسه ، من فردا از همین مبحث آزمون جامع دارم !

J-J

New Member
لایک ها
113
گزینه 2 درسته
وقتی گلوله وارد ظرف میشه روی سطح خارجی ظرف بار هم نام و روز سطح داخلی بار ناهم نام القا می کنه که یه مقداری از بار القایی رو سطح خارجی وارد الکتروسکوپ میشه و ورقه ها از هم دور میشن.نوسان آونگ هم هیچ تاثیری نداره.

بالا