پاسخ : شب شعر
1. وزنشو ذقت کردم اما به نظرم مشکلی نداش.. حالا دوباره یه کاریش میکنم ..
2. میخواستم با به کار بردن این کلمه شدت گرما رو برسونم .. وزنشم میخورد ..
3.
من که گفتم رو شعرام تحلیل بزارم و معنیا رو برسونم بهتره !
اونی که شما گفتی ماله بخشای ایهام داره که درسته ؛ هرکی یه برداشتی داره اما در این مورد نه !
منظور من اینجا اینه که عشاق فکر میکنن که مامن و معشوق تو نیستی ..
4. منظورم اینه که گرمای این عشق تو رو از یاده عاشق میبره ..
5.اینو من بر نوشته بودم تو چک نویسم .. اما دیدم معنی نمیئه .. حالا بر بهتره یا نظر دیگه ای داری ؟!
6.رند در اشعار هر شاعری به یه معناس .. و معروفترین اونا سیاس و عاشقه .. من اینجا سیاس منظورم بوده ..یعنی ابلیس با سیاست و جادو خودش رو مست و دلداده نمایش میده ..
7.دمی معمولا برای ثانیه یا یه زمان کوتاه به کار میره ..منم برا همین و اینکه قافیش در نمیومد اینو نوشتم.. به نظر من مشکلی نداره ..و اینکه یه کاما بین صبح و دمی هست .. به هم ربطی ندارن..
8.اگه بیت بالا رو بخونی گفتم مستم و تا صبح زمانی نیست .. پس حاضرم بهای هنگفتی برای پاکی و رسوا نشدن بپردازم ..
9.و اینکه اگه توجه کرده باشی ت
و مصرع دوم و سوم چهارم منظورم ناتوانیه ..
واینکه من منظورم تو مصرع چهار ایهام داره .. یا فروشنده خداس که از اون کمک میخواد .. یا به بیانی دیگه به خودش نهیب میزنه که به نظرم ایهام خوبی از آب در اومد ..
10.من اینظوری نوشتم که بر نخونین .. اون و هم راس میگی .. مرسی..
11.منطورم تفهیم معنای واژه ی حتی است .. یعنی حتی یک لحظشم به یاد نیارم ..
12
. اینجا منظورم بیشتر تاکید بوده و اگه دقت کنی یه "پس" داره که همون نهیب به خودشه .. واسه وزنشم اگه یه "و " بین درگه و معشوق بذاریم معنیشم بهتر میشه وزنشم درست میشه ..
13.منظورم اینجا ابنه که " کار که از کار گذشته .. میدونیمم که اولین قدم توبه اقرار به گناهه .. تو مصرع های قبلش اقرار میکنه .. و میخواذ به خدا پناه ببره .. پس اولین قدمو برداشته ..
14.میرونم مشکل داره .. همینم میخواستم ازت بپرسم .. نظری داری راجع به "چنگ"؟
15.بس یعنی بسی و بسیار .. یعنی بر بی صفته خودم ناله و زجه کنم .. (خیلی واضح بود !)
16.اینم اگه نظری داری بگو ممنون میشم ازت ..
فقط چن تا نکته :
1. man ba farC taypidan moshkel daram .. khahehan ;tamanna mikonam dg engham mano be harf nagirin
2.fek konam kheili az ebhamat bar taraf shod .. chan tasham khodam balad naudam .. mamnun misham konam konin ..
3.az kato kul oftadam nesfe shabi ..
4. mamnun azet pegah jan ke vakh gozashti vanaghde dorost va osuli kardi ..
vassalam
(age man emshab az gardan dar mordam khunam gardane pegahe ,, sjoma ham ye fatehe baram bekhunin ..
merc az hame ..
parisa gheisari
1-از نظر ِ وزنی گفتم یه بخش که کنی مصرع اول یه تیکه کمتر داره!اما زیاد معلوم نیست!اصولا تو همه شعرا هست!گفتم که وزنش دیگه مو لا درزش نره!
2
-میدونم منظورت چی بود!اما توی ِ شعرت کلی کلمات ِ قشنگ مثل مستی و رندی و می داری...حاره خیلی ناجور میکنه اون مصرع رو!مهم علاوه بر وزن اینه که سبک ِ زبانی ِ شعرتم درست در بیاد!حالا میل ِ خودت!من میخوام قشنگ باشه شعرت!قشنگ تر از اینی که ال آن هست!
3-درشت مینویسی تداعی داد بشه؟نه اونی که گفتم واسه همه شعرا بود!الان کلی من لذت بردم این همه چیز تو شعرت هست که من هر نوع برداشتی بخوام میتونم بکنم!اونجاها یی که نوشتم معنی و مفهوم یعنی چی میخواستم خودم بفهم!ایرادی به شعرت نیست!
اما در مورد نی،من!تاکید میکنم ِمن به عنوان خواننده وقتی دارم این مصرع رو میخونم یه کوچولو،خیلی ریز،مکث ِ وزنی دارم تو شعر!البته صاحب اختیار خودتی !
واسه معنی ام که پرسیدم!دقیقا منظورم این بود که بفهمم تیکه اول مصرع مخاطب کیه؟قسمت دوم مخاطب کیه!برداشت ِ من این که تیکه اول داره میگه همه فکر میکنند که تو معشوق ِ من نیست،اما من میدونم که جز تو هیچ پناهی ندارم!درسته؟چون بازم من خواننده حس میکنم منظور اینه که خودم گفم،جهت ِ محکم کاری از سه نفر ِ دیگه هم پرسیدم!اونا هم همین ُ گفتن!
4-معنی ِ کل ِ بیت رو فهمیده بودم!مشکلم فقط همون بود که اون بالا گفتم!اگه نه مشکل مفهومی نداشت گفتم که!
5-برم نمیشه!باید فک کنم/فکر کنی!ایشالله یه چیز مناسب یافت میشه!
6-اون نکته رو کلی گفتما!مال ِ شعر ِ تو نیست!تو شعرت رند بود،گفتم بگم همه فیض ببرن!بابت ِ مشخص کردن رندم ممنون!میخواستم دریابم منفی ِ یا مثبت!
7-دمی و چند خیلی با هم مشکل دارن!اگه بخوای ِ بخونی صبح دمی ،چند همون میشه که گفتم!صبح دم یکی بیشتر نیست و اینجا چند تا گفته شده!
اما اگه بخوای بخونی صبح،دمی چند بازم!مشکل داره !چون بحث ِ تضاد ِ زمان ِ کوتاه و زیاد پیش میاد که کلا از نظر ِ مفهوم ِ عقلی مشکل داره!موافق نیستی پریسا؟
8-تو این دو بیت،دیدی چقد قشنگ شد که معنی رو نگفتی؟من یه برداشت ِ کاملا متضاد کردم!و تو منظورت یه چیزی دیگه بود!حرفت قبول!منم گفتم حس میکنم که تو این دو بیت باید حالت ِ طنز و تمسخر داشته باشه!اما خودت میگی عجز و ناتوانی!
9-ایهامش هم خیلی قشنگ بود!گفتم تو اونجاهم،کلا مصرع خیلی قشنگه!
10-:دی غلط املایی مشکل نداره !
11-منم نوظرت رو فهمیدم!اما یه مقدار بد رسوندی منظور رو!گفتم زیر مصرع هم!تو میخوای حتی یک لحظه اشم به یاد نیاری!چون بازم چند و دمی بغل هم میان و از نظر معنا مشکل دارن!اگه نه منظورت رو قشنگ فهمیدم!فقط یه کوچولو جابجایی بدی تو مصرعت درست میشه!منظورتم خیلی قشنگ بیان میشه!
12-بازم من!نمیفهمم از درگه و معشوق مرا پس بربودم معنیش چیه؟:دی (ماه رمضون روز ِ آخر ِکشش مغز میل به صفر میکنه!)شیطان تو رو از درگه لطف کرده کش رفته و بعدش؟اون واو هم که اومد کلی کمک کرد!درستش کرد کلا!
13-پریسا میگم اینجا خاری منظورت خار ِ گل ِ یا خواری که منظورت ذلت و پستیه؟:دی چون با اون خار اولیه من مشکل دارم که پرسیدم:د
14-منظورم فهمیدم!فقط واسه چنگ و زجه یه کاری بکن!پست و رذیلم ایضا!واسه معنی ام که اصلا واضح نبود ممنون!من برداشتم این بود که از ضجه میزنم به درگاه خدا که اون مصرع بعدی اتفاق بیافته اما خیلی بی صفت ُ بی آبروم که بعد ِ اون همه گناه دوباره از خدا طلب ِ بخشش دارم!دیدی دو تا معنی کاملا متفاوت!یکی دیگه از قشنگیای شعرت:دی
15-من معنی پیمایدم رو در آخر نفهمیدم!
16-من خون ِ هیچکس رو گردن نمیگیرم!سپاس که اینقدر قشنگ جواب دادی وبیشتر سپاس که توام کلی وقت گذاشتی و سه بار سپاس واسه شعر ِ قشنگت!
اصلاحش کن و توی ِ دلنوشته ها بنویسش!