لایک ها
83
ثابت کنید بینهایت عدد طبیعی وجود دارد که نتوان انها را به شکل 3mn+m+n نوشت که در انها m و n اعدادی طبیعی هستند.
لطفا هر کی این سوال حل کرد توضیح کامل بده مرسی

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120
پاسخ : قضیه ی دیریکله

اگر بشه k رو به فرم 3mn+m+n نوشت, در این صورت 3k+1=(3m+1)(3n+1 که عددی اول نیست. اگر تعداد اونهایی که نمیشه به این فرم نوشتشون متناهی باشه, اونوقت تعداد اعداد اول به فرم 3k+1 متناهیه, در صورتی که تعداد این اعداد نامتناهیه (بدون دیریکله هم میشه ثابتش کرد). پس تناقض!!!!!

لایک ها
83

اگر بشه k رو به فرم 3mn+m+n نوشت, در این صورت 3k+1=(3m+1)(3n+1 که عددی اول نیست. اگر تعداد اونهایی که نمیشه به این فرم نوشتشون متناهی باشه, اونوقت تعداد اعداد اول به فرم 3k+1 متناهیه, در صورتی که تعداد این اعداد نامتناهیه (بدون دیریکله هم میشه ثابتش کرد). پس تناقض!!!!!
میشه یکم بیشتر توضیح بدین!!!
الان جواب اخر ما چی شد؟؟؟

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

لطفا بگید کجاشو نفهمیدید که واستون توضیح بدم.
من ثابت کردم نامتناهی تا عدد وجود دارن که نشه اونارو به فرم 3mn+m+n نشون داد....

لایک ها
83

لطفا بگید کجاشو نفهمیدید که واستون توضیح بدم.
من ثابت کردم نامتناهی تا عدد وجود دارن که نشه اونارو به فرم 3mn+m+n نشون داد....
متوجه نمیشم چجوری از k , 3k+1 رو نتیجه گرفتیم

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

خوب اگه 3k+1 اول باشه, و بشه k رو به شکل 3mn+m+n نوشت, اونوقت 3k+1=(3m+1)(3n+1 پس یکی از پرانتزها باید 1 باشه, در صورتی که هردوتا پرانتز از 1 بزرگ ترن.
مثلا 10 رو نمیشه به شکل 3mn+m+n نوشت, چون اگه بشه, اونوقت 31 نباید اول باشه, در صورتی که 31 اوله.....

mahanmath

New Member
لایک ها
701

تو کتاب خانم میرزاخانی هم هست ،فکر می*کنم فصل تقابل بود .

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

تو کتاب خانم میرزاخانی هم هست ،فکر می*کنم فصل تقابل بود .
تقابل؟؟؟؟ یعنی این راه من غلطه؟؟؟؟:177::177:

mahanmath

New Member
لایک ها
701

تقابل؟؟؟؟ یعنی این راه من غلطه؟؟؟؟:177::177:
خوب معلومه که نه ! تو اون جا همینی که میگی رو نوشته بعد آخرش برلی این که ثابت کنه بی نهایت عدد اول فلان وجود داره تقابل زده ....:214:

بالا