چرا این ماراتن ادامه پیدا نمیکنه ؟
خیلی جای خوبی بود
برای ادامه کارش خودم یه سوال در حد مرحله 1 میزارم
لطفا همکاری کنین المپیاد نزدیکه... تعداد اعداد سه رقمی که مجموع ارقامشان برابر با 15 باشد کدام است؟
1)69
2)125
3)73
4)90
5)136
چرا این ماراتن ادامه پیدا نمیکنه ؟
خیلی جای خوبی بود
برای ادامه کارش خودم یه سوال در حد مرحله 1 میزارم
لطفا همکاری کنین المپیاد نزدیکه... تعداد اعداد سه رقمی که مجموع ارقامشان برابر با 15 باشد کدام است؟
1)69
2)125
3)73
4)90
5)136
مثلا میگیم اگه یه رقم یک داشته باشه دو رقم دیگه میتونه از جفت های زیر باشه (9و5)(8و6)(7و7) باشه که متناسب با سه تایی که تشکیل میدهند باید جایگشت هاشو حساب کرد که میشه 69 تا فکر کنم
البته باید حواسمون باشه حالتهای تکراری رو نشمردیم.
فقط یه حالت دیگه اینه که یه رقم صفر داشه باشه
مثلا میگیم اگه یه رقم یک داشته باشه دو رقم دیگه میتونه از جفت های زیر باشه (9و5)(8و6)(7و7) باشه که متناسب با سه تایی که تشکیل میدهند باید جایگشت هاشو حساب کرد که میشه 69 تا فکر کنم
البته باید حواسمون باشه حالتهای تکراری رو نشمردیم.
فقط یه حالت دیگه اینه که یه رقم صفر داشه باشه
به چندطریق میتوان سه زیرمجموعه از مجموعه {1,2,3,4,5,6} انتخاب کرد بطوریکه هر دوتا از آنها دقیقا یک عضو مشترک داشته باشند ؟
الف ) 20 ب)40 ج)50 د)60 ه)80
به چندطریق میتوان سه زیرمجموعه از مجموعه {1,2,3,4,5,6} انتخاب کرد بطوریکه هر دوتا از آنها دقیقا یک عضو مشترک داشته باشند ؟
اگه میشه جواب رو خودتون بگین
آخه من هرچی راه حل میرم جواب در نمیاد
در ضمن راه حلی که در ادامه مینوسم رو هم اشکال یابی کنین
به 6 طریق میتونیم عضو مشترک رو انتخاب و کنیم و برای پیدا کردن بقیه اعضا میایم اون 5 تا عضو رو با دو تا چوب جایگشت میدیم تا به سه قسمت افراز بشن که به ( c ( 7 , 2 طریق میشه
حالا دو حالت که هر دو تا چوب در آخر یا اول جایگشت باشن و و یک حالت که یکی در اول و یکی در آخر باشه رو حذف میکنیم که جواب میشه 18*6=108
من چیرو چند بار شمردم؟؟
تازه به نظر خودم کم هم شمردم:13:
اگه میشه جواب رو خودتون بگین
آخه من هرچی راه حل میرم جواب در نمیاد
در ضمن راه حلی که در ادامه مینوسم رو هم اشکال یابی کنین
به 6 طریق میتونیم عضو مشترک رو انتخاب و کنیم و برای پیدا کردن بقیه اعضا میایم اون 5 تا عضو رو با دو تا چوب جایگشت میدیم تا به سه قسمت افراز بشن که به ( c ( 7 , 2 طریق میشه
حالا دو حالت که هر دو تا چوب در آخر یا اول جایگشت باشن و و یک حالت که یکی در اول و یکی در آخر باشه رو حذف میکنیم که جواب میشه 18*6=108
من چیرو چند بار شمردم؟؟
تازه به نظر خودم کم هم شمردم:13:
میدونم که میتونن متفاوت باشن و اون ها رو هم اگه در نظر بگیریم باز تعداد بیشتر از که هست میشه که تو گزینه ها نداریم
برای همین آخر نوشتم گفتم کم هم شمردم
می بخشید فکر کنم صورت این سوال رو یه جور دیگه هم نقل می کنند که می گویند حداکثرn[SUP]2[/SUP]+1تا راس می تونه داشته باشد فکر کنم
راه این سوال هم فکرکنم استقرا هستش
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
می بخشید فکر کنم صورت این سوال رو یه جور دیگه هم نقل می کنند که می گویند حداکثرn[SUP]2[/SUP]+1تا راس می تونه داشته باشد فکر کنم
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----