مثلا کافیه یه مجموعه از در ها باشه که هر تفاضلی رو درست کنه مثلا همهی خونه ها به جز یکی؟ نه؟
راستی یکی یه سوال جدید بذاره دلم خیلی واسهی سوالای توپ تنگ شده
در یک زبان خاص n جرف وجود دارد . دنباله ای از لغات را کلمه می نامیم اگر و تنها اگر بین هر دو حرف یکسان ، هیچ دو حرف یکسان دیگری وجود نداشته باشد . ثابت کنید کلمه ای با بیشترین طول ممکن وجود دارد و تعداد کلماتی را که دارای این طول هستند بیابید.
در یک زبان خاص n جرف وجود دارد . دنباله ای از لغات را کلمه می نامیم اگر و تنها اگر بین هر دو حرف یکسان ، هیچ دو حرف یکسان دیگری وجود نداشته باشد . ثابت کنید کلمه ای با بیشترین طول ممکن وجود دارد و تعداد کلماتی را که دارای این طول هستند بیابید.
من با بازگشتی حل کردم کسی راه زیباتری داره با توجه به با حال بودنی که mrعرض کرد بایدراه زیباتری هم داشته باشه.
برای سوال گلادیاتور فرض کن تو تموم حالت ها رو میدونی فرض کن حالت اول کاری که باید بکنی رو انجام بده بعد فرض کن حالت دومه و... .
100 نقطه روی دایره وجود دارند,درون این نقاط اعداد 1 تا 100 را نوشته ایم,ثابت کنید می توان 4 نقطه متوالی را در انتخاب کرد به طوری که مجموع دو عدد کناری از دو عدد وسط بیشتر است.
100 نقطه روی دایره وجود دارند,درون این نقاط اعداد 1 تا 100 را نوشته ایم,ثابت کنید می توان 4 نقطه متوالی را در انتخاب کرد به طوری که مجموع دو عدد کناری از دو عدد وسط بیشتر است.
مگه قرار بود غلط باشه؟
درخواست می کنم هر کس سخت ترین سوالی رو که تو عمرش دیده بنویسه(ترکیبیات)
سخت ترین سوالی که من دیدم مثل همون سوال گلادیاتور بود البته به جای میدون یه جدول n*nبود که شیطون میتونست ضلع خونه هاشو با دیوار ببنده و یه هزار راه که یه راهی به بیرون داره درست کنه.