شما میتونی نظراتونو بنویسید تویه یه کاغذ بقیشو خودتون میدونید.........
وقتی یه عده آدم فقط میان تویه سایت به جای این که حلشونو بذارن تویه سایت دنباله اینن که از بقیه اشکال بگیرن و پز بدن که خیلی بلدن(با خوندن پست هایه اخیره ریاضی متوجه میشین.) معلومه که سایت نابود میشه حتی راهبرا هم پستی نمیذارن اگه قرار باشه چنین افرادی به کاراشون ادامه بدن سایت کیفیت خودشو از دست میده.به همین الته که نه تنها ماراتون ها بلکه تعداد پست ها هم در معرض خطر قرار گرفته.
اثباتش آسونه باید از حذف راس و برهان خلف و این که هر راس یا به تعداد متناهی وصله یا نه استفاده کرد.
تعجب کردم چون معمولا شما اضهار نظر میکنی تا این که سوال بذاری.
خلاصه هرچی که هست این مسجله که فضای سایت فضای خیلی بدی شده و همان طور که اشاره شد حتی خود
راهبرها هم رغبتی به سوال گذاشتن ندارن
وقتی سوالی گذاشته میشه و یکی به عنوان مثال مینویسه استقرا خوب شاید 90 در صد سوالات با این حل شه این که نشد جواب یا عباراتی مثل SMV,CRT ...
یا فقط دنبال اشکال گرفتن بودن و غیره
بنده از تمامی کاربر ها خواهش میکنم به بدتر شدن فضای سایت دامن نزنن و در صدد اصلاح عادت های اشتباه گذشته باشند و مسلما راهبر ها هم نقش پر رنگتری دارند
به امید نابودی این فضای تاریک(بیانیه 19 !!!)
یه سوال ساده
We are given n lines in the plane, in general postion, no 2 paralel, no 3 concurent.
Prove that we can find n-2 triangles with sides on this lines, with no intersection points of lines in their interior.
سلام به همگی .
من تازه به این صفحه رسیدم . باید بابت دیر رسیدنم منو ببخشید !!!
سوال :
یک زبان برنامه نویسی داریم که :
*هر خط آن به صورت (s1,s2) است .
**s1 و s2 دو رشته اند .
***اجرای دستور (s1,s2) به این صورت است : اولین s1 را پیدا کن و با s2 جایگزین کن .
****اجرای برنامه به این صورت است : در هر مرحله اولین دستور قابل اجرا را اجرا کن .
سلام به همگی .
سوال :
**s1 و s2 دو رشته اند .
***اجرای دستور (s1,s2) به این صورت است : اولین s1 را پیدا کن و با s2 جایگزین کن .
****اجرای برنامه به این صورت است : در هر مرحله اولین دستور قابل اجرا را اجرا کن .
سلام به همگی .
سوال :
**s1 و s2 دو رشته اند .
یه سوال ساده
We are given n lines in the plane, in general postion, no 2 paralel, no 3 concurent.
Prove that we can find n-2 triangles with sides on this lines, [HIGHLIGHT=#ffc000]with no intersection points of lines in their interior[/HIGHLIGHT].